lunes, 7 de septiembre de 2009

caos 16A veces hago los deberes y, en el margen de la página del guión, esbozo (si es que merece ese nombre) lo que será la planificación de la escena. Confieso que casi nunca es así. Normalmente ataco la página directamente viñeta a viñeta, colocando, llegado el momento, la cámara frente a los personajes.
Planificación vs improvisación: No sé si afecta al resultado, en cualquier caso, es un conflicto que me lleva a padecer no pocos sentimientos de culpa. Por no hablar de serios problemas a la hora de recolectar material sobre el "making off".

2 comentarios:

Els Verds-Esquerra d'Artà dijo...

Bon dia Tomeu,
He enviat aquest correu-e a en Ferran, relatiu a la vostra vinyeta publicada al "Última Hora" d'avui. El te reenvio perquè no sé si en Ferran em podrà respondre avui... Al teu blog no hi he trobat la teva adreça de correu-e, ni cap mecanisme alternatiu per escriure't, així que ho faig a través dels Comentaris.
Salutacions ben cordials, i gràcies per endavant sigui quina sigui la vostra resposta,

G. Caldentey

"Bon dia Ferran!
Som en Guillem Caldentey, regidor de Els Verds-Esquerra d'Artà. Te'n recordes de nosaltres (el blog al qual vàrem penjar una vinyeta vostra el passat mes d'abril (http://verds-esquerra.blogspot.com/2009/04/fueldusultima-hora-2-dabril-de-2009.html))?

La vinyeta d'avui ens ha semblat un altre pic boníssima, i ens agradaria poder penjar-la. Toca un tema central en la política, en el nostre parer, que no només es juga a Palma, sinó que transcendeix a la resta de l'illa en l'aspecte de la mobilitat.

Que ens la podrieu fer arribar, per a la seva publicació al blog? Si no, la podem escanjar i penjar-la, amb el vostre permís -encara que d'aquesta altra manera no queda tan bé de qualitat...
Salutacions ben cordials, i gràcies per endavant!
Guillem Caldentey"

Els Verds-Esquerra d'Artà dijo...

Uep Tomeu un altre pic.
En Ferran m'acaba de respondre, adjuntant el fitxer...!
Gràcies i salutacions!
Guillem